Yavuzeli İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulanan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken hür iradeli ve düşüncelerini ifade yetisine sahip bireyler yetiştirmektir

Misyon: Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 8:30 - 15:05 (16:00)
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Her yıl tüm sportif etkinliklerine katılım ve istekli öğrencilerimizi müze gibi yerlere gezi düzenlemek
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak Fuarlarına Katılım.
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Mescit

WEB - https://yavuzeliimamhatip.meb.k12.tr

Adres - Hürriyet Mahallesi Gaziantep Caddesi No35 Yavuzeli / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezindedir.

Adres - Hürriyet Mahallesi Gaziantep Caddesi No35 Yavuzeli / GAZİANTEP

Ulaşım İlçe merkezinde ulaşım problemi olmayıp, il merkezine her yarım saatte bir kalkan dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 40 km uzaklıktadır.